lavabo
het adres - via mosca 6A, sassari, 07100, italis
methodes betaling
Producten die niet op voorraad hebben worden verwezen, voor vervaardiging in , en kan worden gekocht door volgenmethoden - Wij zullen eisen dat betaling voor producten op bestelling, die kan worden in vorm een eerste aanbetaling 50% - door overschrijving - - onze bankgegevens worden op verzoek verstrekt. We zullen eisen dat balans als productie is voltooid, en producten zijn verpakt voor verzending per koerier uit , die kan worden betaald met een creditcard of overschrijving - betalingen kunnen worden gedaan via alle AlertPay.com, met een toegevoeg4% proces tarief


opgegeven verschepen prijs
Alle prijzen op onze website zijn in Euro. Wij bieden kortingen op veelvoudige puntaancupen aan geselecteerfabrikanten. verschepen wordt afzonderlijk geladen, en afhankelijk gewicht en breekbaarheid punten. voor Noord-Amerika en verzendingen wereldwijd - verschepen zal afzonderlijk op orworden berekend, afhankelijk productgewicht en volume. Wij bieden ook optie om omvangrijkere producten - wastafels, badkuipen - voor klanteninzameling aan Italieë te leveren, dat of door Fedex of DHL kan worden uitgevoerd. Dit neigt rendabeler te zijn dan verschepend door onze koeriers, Globale Uitdrkelijke Koeriers TNT.

levertijden
Onze geciteerorde|levertijd voor niet-voorraadproducten is 4-6 weken orde, verscheept door koerier - producten zullen in respectieve fabrieken in Italieë worden vervaardigd, en dan zullen verscheept worden bij voltooiing door TNT Globale Uitdrkelijke Koeriers. Nochtans, is dit leveringskeer bindend niet in alle orden als bad en Keukenproducten moeten verschillenItaliaanse bedrijven, met variërenleveringsprogramma's worden bevolen en worden verscheept, die door omstenigheden voorbij onze controle b.v. seizoengebonden sluitingen kunnen worden beïnvloed, vertragingen fabrieksproductie, industriële stakingen. Wij adviseren onze cliënten om loodgieters of enere bouwtrentasetteors niet te boeken voorafgaen aan ontvangen bevolen punten. lavabo zal niet aansprakelijk voor om even welk verlies zijn of zal om even welke aard als gevolg om even welke vertraging in levering beschadigen. Wij hebben bepaalpunten in voorraad klaar voor verschepen; gelieve te klikken « producten in voorraad » sectie over onze voorpagina.

annuleringen en winst
annuleringen na orde, of winst punten die geen schaof tekort hebben zijn onderworpen aan een 25%-50% opnieuw bevoorradend prijs, afhankelijk fabrikant, plus binnenkomenen uitgaene verschepende lasten. Dit is toe te schrijven aan feit dat badkamersproducten op orworden vervaardigd, en geannuleerorden moeten op aankomst terug bij fabrieken worden opgeslagen en worden opgeslagen. Er zijn een afzonderlijke 10% opnieuw bevoorradend prijs voor punten die wij in voorraad, op tijdstip orhebben gehad - „punten in voorraad“. Wij zullen terugbetalingen of deelterugbetalingen na oraanbieden als goederen beschadigd of gebrekkig aankomen.

wanneer product wordt geleverd
Open en gelieve alle punten op levering te inspecteren aangezien koeriersdiensten een kort tijdkader waarin aanbieden om eisen te maken. Op levering bevolen product/s, te controleren gelieve het|hen grondig alvorens de levering te bevestigen in GOEVOORWAARwordt ontvangen die. Als deze inspectie niet onmiddellijk mogelijke toe te schrijven aan verpakking is, te ondertekenen gelieve goedkeuringsshape, opnemend woord „RESERVE“ aan wijzen op ontvankelijke reserves cliënt recht heeft koerier na levering betreffeneen probleem te contacteren.
Tevreden ons onmiddellijk contacteren
Wij zullen of totaal terugbetalen of zullen tot een vervanging opdracht geven als dit aanvaardbaar is. Wij kunnen geen punten goedkeuren die worden gebruikt, gegebruikt of verenerd. producten moeten in originele verpakking en resaleable voorwaarzijn teruggekeerd. Geen terugbetalingen of uitwisselingen kunnen na 48hrs datum levering worden gemaakt. terugbetalingen zullen binnen 30 dagen na een geschreven annuleringsverzoek worden gemaakt.
WastafelsWastafelkranen en Fonteinen, Badkamers, Wastafelkranen, Badkuipen, Wastafelkranen, Badkuipen,  Douchekranen, Badkuipen, Wastafelkranen, Badkuipen, Badkranen,  Wastafelkranen, Badkuipen, Wastafels Accessoires, Douches